29 / 03 / 2024

Eyüp Yılmaz kimdir?

Eyüp Yılmaz kimdir?

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz kimdir? Eyüp Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Eyüp Yılmaz...



Eyüp Yılmaz kimdir?

Eyüp Yılmaz, apseki’ye bağlı İlyasköy’de doğdu. İlkokulu bu köyde, ortaokulu Lapseki’de, liseyi Gelibolu’da tamamlayan Yılmaz, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi.

 

1977 yılından itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerinde deniz astsubayı olarak 26 sene görev yapan Yılmaz, köyünde 2003 yılında kurduğu Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin başkanlığını, 2003-2011 yıllarında yürüttü.

 

2004 yerel seçimlerinde köyünden muhtar seçilen Yılmaz, 2009-2011 yıllarında Lapseki Ziraat Odası Başkanlığı görevini yaptı.


29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babası.


Çanakkale Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz mesajı:

"Sizler için vaatlerimiz var, Lapseki için hayallerimiz projelerimiz var. Bu işleri tek başıma yapacağım anlamı çıkmasın. Biz ne yapacaksak birlikte yapacağız, beraberce yapacağız. Sizler ile birlikte Lapseki’yi geleceğe hazırlayacağız.


Çocuklarımıza iyi bir Lapseki bırakmak için taşın altına hepimiz elimizi koyacağız. Bugünden itibaren sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirebilmemiz için harekete geçeceğiz,


En ufak bir şüpheniz olmasın. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Tüm Lapseki’mize evimin kapısı, telefonum ve belediyemizin kapısı 24 saat açık olacak. Bu belediye sizlerin belediyesidir."



Lapseki'de altyapı çalışmaları devam ediyor!




Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön