26 / 04 / 2024

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.



Çiftalan Plajı ücretsiz mi? Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? Çiftalan Plajı  otopark ücreti ne kadar? İşte Çiftalan Plajı ile ilgili merak edilen detaylar...

ÇİFTALAN PLAJI ÜCRETLİ Mİ? ÇİFTALAN PLAJI GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

Eyüpsultanlıların aileleriyle beraber denizin ve doğanın tadını doyasıya çıkarması için önemli bir alternatif olarak ön plana çıkan Eyüpsultan Çiftalan Plajı’nda vatandaşlar ücretsiz bir olarak şezlong ve şemsiyelerden yararlanabiliyor. 

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Yalnızca otopark ücreti ödenen Eyüpsultan Çiftalan Plajı’nda soyunma kabinleri, duş alanları, tuvaletler, kafeterya, revir alanına yer veriliyor. Vatandaşların güvenli olarak denize girebilmeleri ve denizin tadını doyasıya çıkarabilmeleri için Eyüpsultan Çiftalan Plajı’nda cankurtaran kulesi ve cankurtaran ekibi de yer alıyor. 

ÇİFTALAN PLAJI HAFTADA 3 GÜN SADECE KADINLARA ÖZEL

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylara göre, Eyüpsultanlıların yüzünü güldüren Çiftalan Plajı Pazartesi günleri bakım ve genel temizlik çalışmaları yapıldığı için kapalı; Salı, Cumartesi, Pazar günü aileler ve Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ise yalnızca kadınlar faydalanılıyor. 

İBB İstanbul'un göbeğinde gayrimenkul fırsatı!

İstanbul'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 3 arsa satılıyor! 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan İstanbul'un göbeğinde son dakika arsa fırsatı!


Geri Dön