25 / 04 / 2024

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor..



Vogue Business Center projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Anadolu yakasının en prestijli bölgesi Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.


Belirlemelere göre 7 ekim tarihinden beri 3 milyon kişinin ziyaret ettiği reklam videosu ve tanıtım çalışmaları Vogue Business Center’ın internetteki dijital arayüzü oldu.


Genel Koordinatör İlker Kaan Özcan başarının altındaki nedenleri şöyle açıkladı; "Facebook’tan daire satışı yapmayı bu kampanyayı yaparken hiç hayal etmemiştik buna rağmen sosyal medyada takipçilerimizin sayısı 50 bini geçti ve Facebook’tan sorduğu sorular sayesinde satış ofisi ziyaretlerine tüm sorular ve detaylar cevaplanmış şekilde geliyorlar ve doğru bir satış gerçekleşiyor.


Ataşehir’de 10 yılda geri dönen en değerli ofis yatırımı Vogue Business Center, 7.900 TL/m2 emsalsiz fiyatı ve ofis başına 10 araçlık kapalı otoparkı ile benzersiz. Şubat 2017’de teslim edeceğimiz projemizde satıştaki katlarımızın hepsi deniz ve adalar manzaralı. Kampanyamız sayesinde çok iyi geri dönüşler aldık ve satışa devam ediyoruz.”


Facebook tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Vogue Business Center Ataşehir

Anadolu yakasının en prestijli bölgesi Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan 23 katlı proje iş hayatında ayrıcalıklı bir yerde olmak isteyenleri bekliyor. Vogue Business Center, %100 inşaat firmasının kendi arazisi üzerine kuruluyor. KDV’si inşaat firması tarafından karşılanan proje aynı zamanda anlaşmalı bankalarıyla düşük faiz imkanı sunuyor. Siz ve çalışanlarınız için en iyisini hayata geçirmek ideali ile tasarlanan Vogue Business Center’da merkezi ısıtma ve temiz hava sistemi bulunuyor. İş yaşamınıza prestij katan Vogue Business Center 11. kattan itibaren adalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor. Panoramik deniz ve adalar manzarası ile toplantılarınız ve yoğun çalışma temponuz huzur dolu anlara dönüşüyor. 


İş toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz ve öğle tatilinizi değerlendirebileceğiniz cafe & restoranlar Vogue Business Center’ın girişinde sizi bekliyor. Vogue Business Center’ın her katında bulunan 10 araçlık otopark ile siz ve misafirleriniz park sorunu yaşamıyor. Vale ve park ayrıcalığının yer aldığı projede aynı zamanda oto yıkama hizmeti ile hayatınız kolaylaşıyor. Misafirlerinizi sizden önce Vogue Business Center’ın resepsiyon görevlisi karşılıyor, profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile iş hayatınız zirveye taşınıyor. Kapalı devre kamera ve plaza girişinde bulunan güvenlik sistemi ile içiniz hep rahat oluyor.



Tel: 0216 484 0 484

Web: http://www.voguebusinesscenter.com/



Geri Dön