29 / 03 / 2024

Fakir Hausgeräte En Yenilikçi Marka ödülünü aldı!

Fakir Hausgeräte En Yenilikçi Marka ödülünü aldı!

Elektrikli küçük ev aletleri sektörünün öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte, “Zemin Bakımı” ürün grubunda “En Yenilikçi Marka” ödülüne layık görüldü…



Geçen yıl elektrikli süpürge kategorisinde “Yüzyılın Markası” ödülünü alan Fakir Hausgeräte, bu yıl Stiftung Warentest tarafından yapılan değerlendirmeyle, Starky | HSA 252 dik kuru vakum süpürgesiyle “Yılın Ürünü 2016” ödülünü almıştı. Son olarak da Plus X Awards’ın en yüksek ödülü olan “Zemin Bakımı” ürün grubunda ”En Yenilikçi Marka” ödülünü alan Fakir Hausgeräte, kısa zamanda üçüncü büyük ödülünü almış oldu.


Bonn’daki ilk Alman meclis binasında düzenlenen Plus X Awards gecesinde ödülü alan Fakir Hausgeräte Genel Müdürü Bahar Gökdemir konuşmasında: ” Bu takdir bizi özellikle çok sevindirdi. Takım ruhumuz, güzel bir çalışma ortamını ve bölümler arası işlek bir alışverişi sağlıyor. Böylece her bireyin yaratıcılığını teşvik ediyor. Kendi bünyemizdeki Ar-Ge bölümümüz sayesinde yeni fikirleri ve taslakları çok kısa sürede uygulayabiliyor ve mevcut olan ürünlerin geliştirilmesi için de kullanabiliyoruz.“ dedi.


Bunun dışında Starky | HSA 252 model elektrik süpürgesi tasarım kategorisinde Plus X Ödülü ile ödüllendirildi. Fakir-S20 yüksek kalite, kullanım konforu ve işlevsellik kategorisinde, Fakir-AS Premium WH Racing de tasarım, kullanım konforu ve işlevsellik kategorisinde ödüllendirildi.


Fakir Hausgeräte İş Geliştirme Müdürü Scott Taylor ödüllerin kendilerini olumlu yönde motive ettiğinin altını çizerek: “Ödüller satış stratejimizle birlikte bizi daha da ileri götürüyor ve tüketicideki algımızı güçlendiriyor.” dedi.


Geri Dön