20 / 04 / 2024

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi kuruldu!

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi kuruldu!

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi, Adalet Bozyurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran 2015' te Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Yeğen Sokaki' ta kuruldu.



Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi, Adalet Bozyurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Fatih, Küçükayasofya Mahallesi'nde kuruldu.


Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar


Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi adres: Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Yeğen Sokak, 7 





Geri Dön