29 / 03 / 2024

Fantasia Elite Residence'ta metrekaresi 1.500 dolar!

Fantasia Elite Residence'ta metrekaresi 1.500 dolar!

Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Fantasia Elite Residence projesinde metrekare satış fiyatı 1.500 dolardan başlıyor, 1.700 dolara kadar yükseliyor. Projede yaşam geçtiğimiz Mart ayı sonunda başladı, ev alanlara anahtarları hemen teslim ediliyor...



Fantasia Elite Residence projesi Kemerburgaz Göktürk'te inşa edildi. Projeyi Ditaş Gayrimenkul hayata geçirdi. 2008 yılında inşaatına başlanan Fantasia Elit Residence projesinin yapımı geçtiğimiz Mart ayında tamamlandı. Konutlar sahiplerine teslim edildi ve böylece sitede yaşam başladı.

Elite Residence projesi toplam 4 bin metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Projenin taban oturumu 3 bin metrekareyi buluyor. 5 blok halinde inşa edilen Fantasia Elite Residence projesinde toplam 76 konut yer alıyor. Bloklar da beş katlı olarak tasarlandı.

Fantasia Elite Residence projesinde konut seçenekleri 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. En küçük konut 97, en büyüğü ise 270 metrekare.

Fantasia Elite Residence projesinde metrekare satış fiyatları 1.500 dolar ile 1.700 dolar arasında değişiyor. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Hansgrohe marka armatürlerin kullanıldığı Fantasia Elite Residence projesinde ithal seramikler, ithal gömme rezervuar, asma klozet, çelik dış kapı, görüntülü diyafon, Siemens veya muadili davlumbaz, ocak ve fırın, banyo dolabı, mutfak dolapları, PVC doğrama ve TV bağlantıları bulunuyor.

Projenin ortak alanlarında ise yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi imkanlar mevcut.

http://www.fantasiagm.com/

0212 275 75 11



Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön