25 / 04 / 2024

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...



Elektrikli süpürgelerin çok farklı tasarımları olsa da aslolan ne kadar iyi temizlediği ve ihtiyaca uygun olmasıdır. Çünkü her evin temizlik ihtiyacı farklıdır.

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Dikey Pratik süpürgenin hafif yapısı odadan odaya taşınmasını kolaylaştırır. Tek elle taşıma imkanı tanır. Hızlı bir temizlik için çok uygundur. Rahat boşaltılabilir toz haznesi ile kir ve kalıntıları temizlemeyi kolaylaştırır. Yemekten sonra mutfak masasının altı gibi hızlı rötuşlarda hemen devreye girer.

Torbasız ve pratik kullanımıyla yüksek emiş gücü, temizliğin kolay ve çabuk yapılmasını sağlar. Ayrılabilen gövdesi ile temizlenmesi zor bölgelerde çok daha kullanışlı olur. Motor gövdesinin üst kısımda yer alması, tavan ve koltuk altı gibi yerlerin temizliğinde avantaj oluşturur. Saklanması kolaydır. Kapı arkası gibi bir bölgeye monte ederek, alandan kazanabilirsiniz.

Yüksek Emiş Gücü
Güçlü motoru ile yüksek emiş gücü sayesinde temizliği pratikleştirir.

Kenar Köşe Aparatı
Özel süpürücü başlığı kenar, köşe gibi yerlere en kolay şekilde ulaşarak en iyi şekilde temizlemeyi başarır.

Kablo Uzunluğu
5 metre kablo uzunluğu sayesinde evin her köşesine rahatça erişir.

Manuel Kablo Sarma
Süpürgenin kablosunu manuel olarak kolayca sarıp muhafaza edebilirsiniz.

En çok satan dikey süpürgeler arasında yer alan Fantom Pratik-S P Serisi; kırmızı, siyah, mavi, pembe, gri ve rose gold olmak üzere 6 farklı renk seçeneği sunuyor.

Fantom Pratik Toz Torbasız Süpürge ne kadar? Fantom Pratik süpürge kaç lira?


 


Geri Dön