25 / 04 / 2024

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Firma: Ufuk Mesken İnşaat

Proje: Farilya Asia

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..



Farilya Asia, bölgede yatırımcısına kazandıran projelerin başında geliyor. Pendik‘te rezidans konforu sunan projenin temeli 2016 yılında atıldı. Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı. Halihazırda projeden daire alan yatırımcılardan bazıları ise proje tamamlanma aşamasındayken konutlarını kiraya vermeye başladı. 

Ufuk İstanbul Mesken imzası ile Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanları ve yatırım avantajıyla bölgede yoğun olarak tercih edilen ve kazandıran projelerin geliyor. 

Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede rezidans konforu sunan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini, tamamlanma aşamasında olan projeye yatırım yapanların son iki yılda yüzde 35–40 oranında kazançlı çıktığını söyledi. Projenin yatırım potansiyelinin halen çok yüksek olduğunu belirten Özver, ayrıca sonbahar aylarında faaliyete geçecek çarşı ve 2019 yılının ilk aylarında açılacak metro ile dairelerin en az bu oranlar kadar yeniden değer kazanacağını söyledi.

Farilya Asia dan yatırımcısına çifte kazanç!

Yatırımcılara çifte kazanç

Özver, projenin 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini ifade ederek ancak dairelerin önemli bir bölümünün oturulabilir konuma geldiğini, bazı yatırımcıların ise konutlarını kiraya vererek bugünden kazanmaya başladığını belirtti. Özver, Farilya Asia‘nın bulunduğu bölgede nitelikli konut projelerinin de hız kazandığını vurgulayarak yatırımcıların her bakımdan kazançlı çıktığının altını çizdi. 

Projede toplam 357 seçkin daireye yer verildiğini kaydeden Özver, “ Farilya Asia‘da 1+1 daireler 82 - 96 metrekare, 2+1 daireler 109 - 159 metrekare, 3+1 daireler 161 - 173 metrekare, 4+1 daireler ise 251 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor“ dedi.

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Mimar Sinan Cad.
(Marmara Eğ. ve Araş. Hast. karşısı) Dolayoba Pendik/İstanbul

Tel: 0216 906 01 11
Web: http://www.farilyaasia.com/
 


projeye sor



Geri Dön