19 / 04 / 2024

Farilya Asia yatırımcısına kazandırıyor!

Farilya Asia yatırımcısına kazandırıyor!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü  Arman Özver, Pendik‘in değerleme oranlarına bakıldığında Farilya Asia‘nın yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında geldiğini söyledi.



 

Kentsel dönüşümle hızla değerlenen ilçeler arasında bulunan Pendik son dört yılda yüzde 77,28, son iki yılda ise yüzde 15 değerlendi. Pendik‘in prestijli projelerinden olan Farilya Asia ise son iki yılın değerleme oranı baz alındığında yatırımcısına iki kat daha fazla kazandırdı. Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini yükselten özel bir projeyi hayat geçirdiklerini belirterek yatırımcı açısından kazancın aylık bazda bile görüldüğünü, bugün yatırım yapanların sadece uzun vadede değil, kısa vadede de kazançlı çıktığını söyledi.

Ayrıcalıklı proje


Farilya Asia‘nın proje nitelikleriyle bölgede ayrıcalıklı bir konumda bulunduğunu belirten Özver, çağdaş bir kent projesi olan Farilya Asia‘nın merkezi lokasyonu, dairelerin büyük çoğunluğunda kapanmaz deniz manzarası imkanı ve Botaş parka komşu konumuyla ailelere yönelik tasarlanmış bir proje olduğunu söyledi. Özver, proje hakkında şu açıklamaları yaptı: “Farilya Asia her türlü konfora ve donanıma ev sahipliği yapıyor. 13 dönüm arazi üzerinde konumlanan projede 3 blok ve 357 seçkin daire bulunuyor. 1+1 daireler 82 - 96 m2, 2+1 daireler 109 - 159 m2, 3+1 daireler 161 - 173 m2, 4+1 daireler ise 251 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor. Rezidans konforu ve deniz manzaralı balkon keyfini bir arada sunuyoruz. Farklı bir uygulama olarak projemizde avlu meydan yer alıyor. Avlu meydan 32 mağazaya ev sahiliği yapıyor. Semt rahatlığı sağlayan 4 bin 500 metrekare büyüklüğündeki avlu meydanda süpermarket zinciri, kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar yer alıyor.“

 

Projede yüzde 8 KDV oranı dahil olmak üzere 420 bin TL ile 877 bin TL arasında değişen daireler için halihazırda tüm bankalardan kredi kullanma imkanı sunuluyor. Projedeki metrekare birim fiyatları KDV dahil olmak üzere 4 bin 500 - 5 bin 500  TL arasında değişiyor.

 

Web: http://www.farilyaasia.com/ 

 


Geri Dön