23 / 04 / 2024

Farilya Asia

Farilya Asia

İnşaat yapımında eğitimli işçi kullanma şartını 5 yıl daha ötelenmesi, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşverenleri Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu'nu isyan ettirdi

İNTES, Türkiye Eğitim Şantiyesi'nde genç mühendisleri ağırladı!

İNTES genç mühendis adaylarını, inşaat sektörünün ilk ve tek eğitim atölyesi niteliğinde bulunan "Türkiye Eğitim Şantiyesi"nde ağırladı

Ankara-İzmir YHT projesi için inşaatın devleri kapışıyor!

Projenin ilk etabı olan 169 kilometrelik Ankara-Afyonkarahisar kesimi için teklif veren 26 firma/ortaklık arasında, Alsim Alarko, Tekfen, Nurol, Doğuş, Kolin, Limak, Koçoğlu, Gülermak, Kalyon, YSE gibi dev firmalar da yer alıyor

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye ile Mahmoud m. A. Alnourı tarafından kuruldu.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Farilya Araslar Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farilya Araslar Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 14 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak rezidans konforu sağlayan Farilya Asia, projede yer verilen iç ve dış yapı malzemelerinin kalitesiyle de bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor!

Doyumsuz deniz manzarası, rezidans konforu ve balkon keyfi bir arada sunulan Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor..

Farilya Asia Haberi

 Farilya Asia

Koçoğlu, "Çok canlar yanmasın, diye uyarıyorum. İnşaata koydukları tuğlayla, döşedikleri demirle bir inşaatın kalbini oluşturan, kalıpçı, betonarme demircisi, betoncu ve iskelecide yeterlilik şartı aramak lüks değildir. Gerekliliktir. Bir betonarme demircisinin yapacağı hatanın bedelini onlarca masum insan canıyla ödeyebilir" dedi. 

Koçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada İNTES olarak kentsel dönüşüm seferberliğine hakkıyla katkı vermek için sektör olarak hummalı bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Ancak Koçoğlu, 2010 yılında çıkan yönetmelikle 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren inşaat ve tesisat işlerinde yetki belgeli usta çalıştırılması zorunluluğu getirildiğini anımsattı.

Eğitimli ve belgeli usta, kavramının İNTES için yeni olmadığını vurgulayan Koçoğlu, 2004 yılında Yol-İş Sendikası ile birlikte Türkiye'de ilk kez başlattıkları uygulamayla binlerce inşaat işçisini eğittiklerini söyledi. 

6 BİN İŞÇİ SINAVA GİRDİ

Meslek standartları konusunda da öncülük yaptıklarına dikkat çeken Koçoğlu, "İnşaat sektöründe...