20 / 04 / 2024

Fatih Cami’deki çalışmalara vatandaştan tam not!

Fatih Cami’deki çalışmalara vatandaştan tam not!

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.




Fatih Cami avlusu çevre düzenlemesi ve tuvalet yapım çalışmaları 2015 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu


Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.


Fatih Belediyesi Tarafından Fatih Cami’nde Yapılan Çalışmalar



Fatih Camii yerleşkesi üzerinde 950 metrekare alana yer altında inşa edilen tuvaletlerin bayan kısmında; 17 tuvalet, 1 duş, 11 şadırvan, bakım ve soyunma odası ile bayan engelli tuvaleti, bay kısmında ise; 39 tuvalet, 1 duş, 22 şadırvan ve bay engelli tuvaleti bulunuyor. Yer altında bulunan lavabo ve tuvaletlere ulaşım yürüyen merpen ve engelli asansörüyle sağlanıyor. Tuvaletler vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.


Açık Alana Dev Şemsiyeler Konuldu


Camii de cenaze alanı olarak kullanılan açık alanda vatandaşları yazın sıcak ve güneşin etkisinden, bahar ve kış aylarında ise yağışlı ve olumsuz havanın etkilerinden korumak için dev boyutlarda açılır-kapanır şemsiye sistemi yapıldı. Şemsiyenin kumaş desenlerinde camide yer alan motifler kullanıldı.



Fatih Belediyesi



Geri Dön