19 / 04 / 2024

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...



Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi, İstanbul Sancaktepe'de Fatih Destebaşı, Osman Bayraktar, Sermed Salih çekmegil, Mete İndibay ve Destebaşı Grup İnş. San. ve Tic. A.şž. tarafından kurulan yeni bir şirket.

100 bin TL sermayeye sahip şirketin sermaye dağılımı şöyle;

20 bin TL'si Fatih Destebaşı'na,
20 bin TL'si Sermed Salih çekmegil'e,
20 bin TL'si Mete İndibay'a,
20 bin TL'si Osman Bayraktar'a,
20 bin TL'si ise Destebaşı Grup İnş. San. ve Tic. A.şž.'ye ait.

Firmanın iş konusu; Turizm amaçlı otel,apart otel,motel,tatil köyü,kamping (kamp yeri) kaplıca,plaj tesisi,lokanta,kafeterya konaklama tesisi,marina,yat limanı,yat ve gemi işletmeciliği ile turistik amaçlı yat,gemi ve her türlü kara,deniz ve hava araçlarının kiralama işleri,çekek yeri,sinema,oyun salonu ve benzeri dinlenme ve eğlenme tesisleri kurmak,inşa etmek, işletmek,turizm amaçlı kara,deniz,hava nakil vasıtalarını işletmek,turizme yönelik her türlü yatırımları yapmak ve bu yatırımlar sonucunda gerçekleştirilecek tesisleri işletmekkurulmuş olanlara iştirak etmek,devralmak,devretmek,her türlüdanışmanlık hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak.

Adres: Eyüp Sultan Mahallesi-Sancaktepe


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön