29 / 03 / 2024

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.



FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; A-İnşaat projeleri yapmak B-Yurt içi ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri yapmak C-Konusu ile ilgili olarak ithalat ve ihracat işi yapmak D-İştigal konusu ile olarak menkul ve gayrimenkul mal satın almak ve satmak,  ayni haklar iktisap etmek ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, ipotek edebilir, kiraya verebilir başkalarına ait gayrimenkul ve haklar üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek tesis edebilir. Gerektiğinde tüm bu gayrimenkulleri satabilir. Yukarıda gösterilen amaçlardan başka ileride şirket için faydalı ve gerekli görülen başka işlere girişilmesi istendiğinde teklifler ortaklar kurulunun onayına sunulur.Bu yolda karar alındıktan sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli izin alınacaktır.



Geri Dön