24 / 04 / 2024

FED'den sert tepki! Altın fiyatları geriledi!

FED'den sert tepki! Altın fiyatları geriledi!

Yeni haftanın üçüncü işlem günü ons altın 1.814 dolardan işlem görürken, kapalı çarşıda gram altın 789 lira, cumhuriyet altını ise 5.324 liradan satışa sunuluyor.



Altın fiyatları, ABD Hazine tahvillerinin Fed'in faiz oranlarını sert bir şekilde artırıp altın talebini düşürmesi ihtimaliyle iki yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla düştü.

Spot piyasada altının spot fiyatı dün bir haftanın en düşük seviyesi olan 1.805 dolara düştükten sonra bugün %0.1 düşüşle 1.812.27 dolarda işlem görüyor.

19 Ocak 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön