23 / 04 / 2024

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...



Bu akşam Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşmaların altın fiyatlarına olan etkisi merakla bekleniyor. Tüm gözler akşama çevrildi yatırımcılar hazır olun altın savaşı çıkabilir!  

Analistler altın fiyatlarını belirleyen iki ana unsurun olduğuna dikkat çekerek, "Fed’in 75 puanlık agresif bir faiz artırımı, kısa vadeli bir fiyat damperi olabilir ancak arz şoklarından kaynaklı yüksek enflasyon, negatif etkiyi azaltabilir” değerlendirmesini yaptı. 

İşte altın fiyatlarında kritik seviyeler ve kritik açıklamalar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön