19 / 04 / 2024

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Bekbölet tarafından kuruldu.



Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çetin Bekbölet tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü motorlu veya motorsuz deniz taşıtının, projelerinin mühendislik ve müşavirlik hizmetleri ile bu projelere konu işlerin donatılarını, imalatını, ihracatını, ithalatını, alım-satımını yapar ve yaptırabilir, iştigal konusu ile ilgili her nevi taşıtı kiralayabilir, kiraya verebilir, 2-Her türlü deniz taşıtları imal ve inşası yapabilir, yaptırabilir. 3-Şirket her türlü deniz taşıtı bakımı onarımı ve havuzlama ve her nev'i işlemini yapabilir, yaptırabilir. 4-Şirket iştigal konusu ile ilgili ve bununla sınırla kalmaksızın her nev'i ithalat ve ihracat işlemlerini yapar ve yaptırabilir, teknoparklarda ve serbest bölgelerde faaliyette bulunabilir, 5-Şirket her türlü deniz taşıtı ve deniz taşıtı yan sanayi .......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön