27 / 04 / 2024

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe projelerle gelişmeyi hedefliyor. Spor kulübü, Türkiye’nin her yerinde satın aldığı arazilerine şube binaları ve spor merkezleri inşa edecek.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geleceğe yönelik projelerle, kulübü ekonomik anlamda güçlü bir hale getirmeyi hedefliyor. Bunlardan biri de Türkiye’nin her yerinde satın alınan arazilere aynı mimari tarzla yapılacak Fenerbahçe şube binaları ve spor merkezleri, Bu mekânlarda havuz, tenis kortu, halı saha ve çocuklar için oyun parkı olacak. Şubeler, gelirlerin bir kısmını masrafları için kullanacak, artan kısmını da kulübe gönderecek. Böylece kulübe sürekliliği olan bir gelir sağlanacak. Şubelerin bulunduğu illerdeki spor okulları da bu şubelere bağlanacak. Sarı-Lacivertlilerde yönetim, sponsorluk görüşmeleri için yoğun bir çalışma içerisinde. Başkan Aziz Yıldırım, devletin üst makamlarıyla sürekli görüşmeler yapıyor. Doğuş Grubu ile erkek basketbol ve yelkende sponsorluk anlaşması imzalandı, diğer branşlar için de temaslar sürüyor.


3te 3 yapmak istiyor 

Süper Lig’de son iki maçı kazanmasına rağmen lider Beşiktaş’ın 10 puan gerisinde bulunan Sarı-Lacivertliler, Atiker Konyaspor’u yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Jeremain Lens babasının cenaze töreninde bulunması nedeniyle oynamayacak. Simon Kjaer ve Volkan Şen’in durumları net değil. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydmus yönetecek.



Cumhuriyet


Geri Dön