28 / 03 / 2024

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M'Expo projesinin Maltepe'deki işsizlik sorununa önemli bir neşter vuracağına dikkat çekerek, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

 

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde CHP'nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, imar, altyapı, sosyal yardım, cenaze hizmetleri, kültür merkezleri, emek pazarı, kentsel dönüşüm, kreş, Altın Kart uygulaması ile ilgili talep ve önerileri dinledi. Toplantıda, Uluslararası Maltepe Fuar. Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo projesinin i sunumu da gerçekleştirildi. 


Sunum sonrası bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, "1 Nisan'da mazbatamızı aldık. Yani seçileli tam 1 yıl olmuş. Bu süreç içerisinde bana destek veren parti örgütüme, arkadaşlarıma ve demokrasi adına yanşan bütün Maltepelilere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Anayurt


Geri Dön