25 / 04 / 2024

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.



Sürekli sokaklarda vatandaşın içinde olmasıyla dikkat çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, her gün farklı bir projeyle Maltepelilerin karşısına çıkıyor. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, Feyzullah Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Kılıç, mahallenin sorunlarını ve taleplerini de yerinde dinledi. E-5’in altındaki mahallelerde yaşayan vatandaşların TSKM’ye gitmekte zorluk çektiğine değinen ve bu nedenle E-5’in altına da bir kültür merkezi kazandıracaklarını söyleyen Kılıç, ilerleyen günlerde Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin temelini atarak, hizmete açacaklarını söyledi. Vatandaşlar da, Kılıç’ı yeniden başkan görmek istediklerini belirterek, başarılar diledi.

FINDIKLI’YA TAZİYE VE EĞİTİM EVİ

Ziyaretlerini Fındıklı Mahallesi’yle sürdüren Başkan Kılıç,  Hancıoğlu Caddesi üzerinde çok amaçlı bir yaşam kompleksini ilerleyen günlerde hizmete açacaklarını söyledi. Mahalle halkının taziyeleri kabul edecek bir yerlerinin olmadığını belirten Kılıç, “Ne yazık ki sizlerin taziyeleri kabul edecek, mevlit okutup hayır lokması döktürecek bir yeriniz yok. Bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Çok amaçlı bir yaşam kompleksini hizmete açıyoruz. Burada bir taziye evi, kadınların okuma-yazmadan dikiş-nakışa kadar istedikleri alanlarda kurslar görebilecekleri bir yer, gençlerimizin, öğrencilerimizin rahatça gelip ders çalışabilecekleri bir eğitim ve etüt evi, bir de mahalle halkı toplu organizasyonlarını yapabileceği, günlük olarak gelip vakit geçirebilecekleri bir mahalle lokalinin olduğu bu çok amaçlı yaşam kompleksini önümüzdeki günlerde sizlerin hizmetine açacağız” dedi.

 


Geri Dön