18 / 04 / 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.



9 bin kişilik Peristeri Stadı'nın maçta full çekmesi beklenmiyor. 36 derece sıcaklık ve kötü zemin Fenerbahçe için sıkıntı olacak

Fenerbahçe'nin Atina'da karşılaşacağı Atromitos'u mercek altına aldık. Yarın akşam maçın oynanacağı Peristeri Stadyumu, Atina'nın merkezine 10 dakika mesafede. 9 bin kişilik statta en çok dikkat çeken nokta, zeminin kötülüğü. Oldukça kuru ve engebeli bir zemine sahip stadın maç günü dolması beklenmiyor. Biletler 10-15 ve 30 Euro'dan satılıyor. Maçta yaklaşık 5 bin kişinin olması bekleniyor. 36 derece olan hava sıcaklığının da futbolu olumsuz etkileyeceği kesin. 


EN AĞIR MİSAFİRİMİZ 

Statta bizi ağırlayan Atromitos Medya Sorumlusu Pavlos Kotanis, şimdiye kadar statlarına gelen en büyük takımın Fenerbahçe, en büyük yıldızın ise Robin van Persie olacağını söyledi. Tarihinde kupa bulunmayan Atromitos'un müzesi de yok. Kulübün ürünlerinin satıldığı mağaza ise stattaki bilet satış ofisinin içindeki bir raftan ibaret. 


STOCH AŞKI


Yunanlılar PAOK forması giyen F.Bahçeli Stoch'u unutamamış. Akropolis'te karşımıza çıkan Stoch formalı minik taraftar bunun kanıtı.


ATİNA YOLCUSU


Fenerbahçe, bugün saat12.00'de Atina'ya uçacak. Takım son çalışmasını 19.30'da karşılaşmanın oynayacağı statta gerçekleştirecek. Pereira ile bir futbolcu saat 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek.


ÜYELER İÇİN EV 


Fenerbahçe en önemli projelerinden biri olan Hedef 1 Milyon Üye kapsamında, hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.



Sabah


Geri Dön