20 / 04 / 2024

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan 8 villa ve 1 lüks dairenin üzerindeki temlikler, Medicana Grubu'nca kaldırıldı. Emlak satışıyla birlikte kasaya yaklaşık 40 milyon TL sıcak para girdi.



Fenerbahçe yönetimi, Kovid-19 salgını sebebiyle oluşan ekonomik sıkıntıların aşılabilmesi için yeni bir adım attı. Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Üniversitesi’ne sponsor olan Medicana Grubu’yla yaptığı anlaşma kapsamında bazı emlakların üzerindeki temliği kaldırdı.

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan Kurtköy’deki bir sitede yer alan sekiz villa ile Suadiye’deki bir lüks ev böylece satışa sunuldu. Kulübün kasasına 40 milyon TL sıcak para girişi yapıldı. 

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

‘KAZAN KAZAN’ SENARYOSU

Söz konusu taşınmazlar, Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluşu sırasında YÖK’e teminat olarak gösterilmişti. Ali Koç başkan seçildiğinde ise bu emlakların üzerinde temlik vardı. 

Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, 50 milyon TL'yi Fenerbahçe Üniversitesi vakfına koyarak bu temlikleri kaldırdı. Böylece kulübe manevra alanı sağlandı. YÖK’e bir önceki yönetim döneminde verilen sözler de tutuldu.

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!


Geri Dön