29 / 03 / 2024

fenerbahçe konut satışı

fenerbahçe konut satışı

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan 8 villa ve 1 lüks dairenin üzerindeki temlikler, Medicana Grubu'nca kaldırıldı. Emlak satışıyla birlikte kasaya yaklaşık 40 milyon TL sıcak para girdi.

İpotekli konut satışları yüzde 18,9’dan yüzde 14,5’e düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ipotekli konut satışları 18,9’dan yüzde 14,5’e düştü. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Konut satışları 2025'e kadar 5,4 milyona yükselecek!

ABD ikincil piyasasında konut ipotek kredisinin önde gelen kaynağı olan Fannie Mae, konut satışlarının 2025'e kadar 5,4 milyona yükseleceğini öngörüyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2020'de yapılan 1 milyon 499 bin 316 konut satışından, 483 bin 7’sinin kadınlar adına tescil edildiğini söyleyerek, "Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi" şeklinde konuştu.

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

Konut satışları 13 ay aradan sonra yükselişe geçti!

2018 Haziran’dan bu yana düşüş eğiliminde olan konut satışları kamu bankalarının faiz oranlarını 0,99’a indirmesiyle 13 ay aradan sonra yükselişe geçti. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve KAMDER Başkanı Niyazi Gültekin konut satış istatistiklerini değerlendirdi. ..

Esenyurt, 2019 yılında da en çok konut satılan ilçe olacak!

Esenyurt, 2019 yılının ilk dört ayında da 'en çok konut satılan ilçe' oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt "Lokasyonu, değeri, yabancı ilgisi, ulaşım ağı ve fiyat avantajı nedeniyle Esenyurt, bu yılda en çok konutun satıldığı ilçe olacak" dedi...

Toparlanma eğilimi konut satışlarına yansıdı!

Ekonomideki toparlanma güven endeksini 8 ayın en yükseğine çıkardı. Bakan Albayrak, toparlanma eğiliminin hızla gerileyen konut satışlarına yansıdığını açıkladı.

fenerbahçe konut satışı Haberi

fenerbahçe konut satışı

Fenerbahçe yönetimi, Kovid-19 salgını sebebiyle oluşan ekonomik sıkıntıların aşılabilmesi için yeni bir adım attı. Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Üniversitesi’ne sponsor olan Medicana Grubu’yla yaptığı anlaşma kapsamında bazı emlakların üzerindeki temliği kaldırdı.

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan Kurtköy’deki bir sitede yer alan sekiz villa ile Suadiye’deki bir lüks ev böylece satışa sunuldu. Kulübün kasasına 40 milyon TL sıcak para girişi yapıldı. 

‘KAZAN KAZAN’ SENARYOSU

Söz konusu taşınmazlar, Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluşu sırasında YÖK’e teminat olarak gösterilmişti. Ali Koç başkan seçildiğinde ise bu emlakların üzerinde temlik vardı. 

Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, 50 milyon TL'yi Fenerbahçe Üniversitesi vakfına koyarak bu temlikleri kaldırdı. Böylece kulübe manevra alanı sağlandı. YÖK’e bir önceki yönetim döneminde verilen sözler de tutuldu.

Fenerbahçe 5...