25 / 04 / 2024

Ferdi Erdoğan İZODER'de ikinci kez başkan seçildi!

 Ferdi Erdoğan İZODER'de ikinci kez başkan seçildi!

Yalıtım sektörünün çatı derneği Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 19 Şubat 2013 Salı günü yapıldı. İZODER Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ferdi Erdoğan, ikinci kez başkanlığa geldi




Ferdi Erdoğan, her geçen yıl gittikçe büyüyen, sektörde etkinliğini arttıran İZODER’in, vizyonu doğrultusunda, yalıtım sektörünün tepe örgütü olarak Cumhuriyetimiz’in 100. yılına kadar yalıtım malzemeleri kullanımının AB seviyesine çıkarma ve bölgesel güç olma yolunda çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı. Yeni Yönetim Kurulu olarak dernek üyelerinin ve sektörün güç birliğiyle daha büyük başarılara imza atacaklarının altını çizdi. 


İZODER üyelerinin katılımına açık olarak Byotell’de gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda derneğin yeni yönetimi belirlenirken 2013 – 2015 yılları arasında görev yapacak 11. Dönem yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.


İZODER 11. DÖNEM YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

ADI – SOYADI                  YK GÖREVİ       ÜYE FİRMA

FERDİ ERDOĞAN                  BAŞKAN        KALEKİM

TAYFUN KÜÇÜKOĞLU  BAŞKAN VEKİLİBETEK

FATİH ÖKTEM  BAŞKAN VEKİLİİZOCAM

ERTUĞRUL ŞEN          BAŞKAN YRD.       İZODER

TURGAY YÜKSEL        SAYMAN YK ÜYEHİMERPA

ALİ TÜRKER YK ÜYE                         ODE

BUĞRA KAVUNCU YK ÜYE        BASF

EMRULLAH ERUSLU YK ÜYEERYAP

HALUK GÜREREN         YK ÜYETRAKYA CAM

HARUN HASYÜNCÜ             YK ÜYEİZOBERROCK

KEMAL ÇOLAKOĞLU         YK ÜYEBALCIOĞLU

LEVENT GÖKÇE                   YK ÜYEWEBER

LEVENT PESELEN         YK ÜYEMARDAV

MURAT SAVCI                YK ÜYEKORAMİC

ÜMİT GÜNEŞ                 YK ÜYEGROFEN


 Ferdi Erdoğan İZODER de ikinci kez başkan seçildi!


İZODER 11. dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden seçilen Ferdi ERDOĞAN İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede master yaptı ve Jeoloji Yüksek Mühendisi olarak eğitimini tamamladı.


Temmuz 1980 tarihinde Çanakkale Seramikte başladığı Kale Grubu iş hayatına Kasım 1990 tarihinde Marmara Bölge Müdürü olarak Kalemaden’de devam etti. Kasım 1998’den beri de Kalekim Genel Müdürlüğü  görevini yürütmektedir. Aynı zamanda Kalekim Yönetim Kurulu Üyesidir.



Geri Dön