24 / 04 / 2024

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.



Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık iddialarına karıştı. 2014 yılında Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bir termal otel projesine yüzde 10 ortak olan Tayfur projenin reklamını da yaptı. 

Bölge Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre çinli yatırımcılarla birlikte milyonlarca dolar yatırım yapılan projeden vatandaşlar devremülk satın alıp, paralarını ödemeye başladılar. Fakat onlarca vatandaşın mülkiyet aldığı projeye geçmiş yıllardan bu yana bir çivi bile çakılmadı. 

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta bulunan ve Aben Grup tarafından hayata geçirilmesi planlanan Borvo Resort-Condo projesine ortak oldu. 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde yükselecek olan ve 177 bloktan meydana gelecek olan devremülk projesi Borvo Resort-Condo'nun yüzde 10'luk ortaklığı Ferdi Tayfur'du. 


Geri Dön