29 / 03 / 2024

FerYapı Trabzonspor Medical Park’a destek veriyor!

FerYapı Trabzonspor Medical Park’a destek veriyor!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola desteğini sürdürüyor. FerYapı’nın ‘Trabzonspor Medical Park’a sponsor olduğu ‘FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor.



Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atarak; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ gibi geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola verdiği destekle de dikkat çekiyor. 


Sporun fiziksel ve zihinsel olarak bireyin gelişmesindeki önemini gözler önüne sermek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine destek veren FerYapı, şimdi ‘FIBA EuroChallenge Kupası’ için mücadele verecek Trabzonspor Medical Park’a sponsor oldu. 


Romen Energia ile karşılaşacak

Geçtiğimiz yıl Tansel Urcan sponsorluğuna imza atan FerYapı basketbola desteğini Trabzon'da gerçekleştirilecek FIBA EuroChallenge Kupası’yla sürdürüyor. FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor. 

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak ilk gün maçlarında saat 16.30'da Fransa'nın Nanterre takımı ile Alman temsilcisi Fraport Skyliners karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise saat 19.00'da ‘Trabzonspor Medical Park’ ile Romanya'nın Energia takımı kozlarını paylaşacak.


Bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan takımlar, 26 Nisan Pazar günü kupa şampiyonluğu için sahaya çıkacak. İlk maçları kaybeden takımlar ise aynı gün üçüncülük-dördüncülük maçı oynayacak.


FerYapı 2014 yıında da Tansel Urcan Basketbol Akademi Organizasyonu ile İstanbul Anadolu Yakasında gençler, yıldızlar, küçükler, minikler ve mini minikler kategorilerinde düzenlenen İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsor olmuştu.



Geri Dön