28 / 03 / 2024

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.



Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park’ı sağlık sektörüne kazandıran MLP Care Grubu, ülkenin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden olan İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a yüksek standartlarda bir üniversite hastanesi daha kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmet vermeye başladı. Kardiyolojiden genel cerrahiye, kadın doğumdan çocuk hastalıkları ve cerrahisine kadar tüm branşlarda hasta kabul etmeye başlayan hastane, 51 bin metrekarelik alanı, 300 yatak kapasitesi, 13 ameliyathanesi ve 92 polikliniği ile İstanbul’un en modern üniversite hastanelerinden biri oldu.


FLORYA’YA DEĞER KATACAK


MLP Care Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, yeni açılan hastanenin İstanbul özelinde tüm Türkiye’deki sağlık hizmetlerine yeni bir değer katacağını söyledi. Bu yatırım sayesinde sağlık alanında bilimsel gelişime de katkı sağlayacaklarını hatırlatan Usta, şöyle konuştu: “İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birinde, kent ulaşımının ağırlık merkezlerinden Florya’da hizmete başladık. Bütün hastanelerimizde olduğu gibi yeni hastanemizde de dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, iyi hekimler ve sağlık personelinden oluşan kadromuzla bir araya getirdik. İstanbul gibi büyük bir metropolde sağlık hizmeti sunmanın temel koşullarından biri, hitap ettiğiniz her insana kendisini değerli hissettirmektir. Biz de bu felsefeyle yola çıkarak Kocaeli, Bursa ve Samsun’dan sonra Türkiye’nin dördüncü; İstanbul’un ilk VM hastanesini Florya’da hizmete açtık.”


İAÜ, SAĞLIK KOMPLEKSİ YATIRIMI İLE BÜYÜYOR


İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın da “İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, sağlık alanındaki yatırımlarımızın en son halkasını oluşturuyor. Türkiye’nin en modern sağlık hastanelerinden biri olarak konumlanan hastanemizde, seçkin akademik kadromuz eşliğinde, halkımıza modern tıbbın imkanlarını en son teknolojik sağlık altyapısıyla donatılmış ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, poliklinik birimleri ve laboratuvar komplekslerimiz ile sunmuş olacağız. Gerek halkımızın en iyi şekilde faydalanabileceği, gerekse fakültede yetiştirdiğimiz hekim ve bilim insanlarımızın uygulama alanı olarak istifade edebileceği hastanemiz, teknolojik altyapısıyla uluslararası seviyeyi yakalamış bir sağlık kompleksi” diye konuştu.


Liv Concept’in uluslararası standartlardaki kusursuz hizmet anlayışını da bünyesinde barındıran İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, eğitim-araştırma misyonunu da yerine getirecek. Uluslararası kalitede hizmet verecek olan hastane; kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, obezite cerrahisi, onkoloji gibi branşlarda ön planda olmayı hedefliyor.


Geri Dön