25 / 04 / 2024

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.



MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) hastane açılışı hakkında açıklama yaptı.

Türkiye'nin en büyük özel sağlık hizmetleri sağlayıcısı MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

MLP Sağlık Hizmetleri'nin İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 2'nci hastanesi olan VM Medical Park Pendik hastanesi 62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. Hastane 57 branşta 100'ün üzerinde hekimiyle hizmete açıldı. Hastanede 400 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane, ve 63 yoğun bakım yatağı bulunuyor. 

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi'nde D-100 Karayolu'nun üzerinde yer alan VM Medical Park Pendik Hastanesi, Tavşantepe Metrosu'na ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Hastane E6 karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik’teki İstanbul-  Ankara  Yüksek Hızlı Tren Garı ve İDO Yalova feribotu iskelesine yakınlığı ile "Anadolu Yakası’nın yeni sağlık durağı" olmayı hedefliyor.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!


MLP Sağlık Hizmetleri'nin KAP açıklaması: 
Türkiye'nin en büyük özel sağlık hizmetleri sağlayıcısı MLP Care'in, otuzuncu hastanesi olan Istanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başlamıştır.

İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci hastanemiz olan VM Medical Park Pendik hastanesi 62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecektir.

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön