20 / 04 / 2024

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı!

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı!

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı. Dumlupınar Mahallesi Çarşı Cami karşısında bulunan alanda yapılan park ile mahalle yeni bir görünüme kavuştu. Açılışa katılan tüm konuklara lokma ikram edildi...



Nazilli Belediyesi Etüt Servisi tarafından projesi hazırlanan ve 60 günde yapımı tamamlanan Osmanlı parkının açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Denizli Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek, Bursa Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcıları, Oda Başkanları, Nazilli Mahalle Muhtarları, Köy Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


Nazilli Belediyesi Mehteran Ekibi'nin gösterisiyle başlayan park açılış törenine ilk konuşmayı Dumlupınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Uludağ yaptı. Park alanının Nazilli'nin kalbinin attığı yer olarak iSter yorumlayan Muhtar Uludağ; "Bu alanda 1973 yılında rahmetli Belediye Başkanımız Enver Yetkiner zamanında yaptırılan bir hal binası vardı. Çok kullanışlı değildi ve 1992 yılında da Ahmet Şensan zamanında Pazaryeri yapılmak üzere buradaki dükkanlar istimlak edildi. Pazaryeri ise kapalı pazaryerine taşınınca burası imar planında park olarak düzenlenmişti. 2012 yılında ise Nazilli Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kullanışlı olmayan hal binasını yıktık ve çok güzel olan bu parkı yaptık. Ben emeği geçen herkese belediye başkanım başta olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi. 

İlçemizde belediye olarak kentin gelişimine önemli katkılar sunduğumuza inanıyorum diyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise yaptığı konuşmasında; "Bu güne dek yüzlerce proje ile ilçemizin kalİ kınmasına katkı sağladık. Neredeyse Nazilli'nin her yerinde şantiye kurduk. Nazilli'nin aşağısı, yukarısı, batısı, doğusu ayırımı gözetmeden dört bir yanında yeni projeler üretip hizmetler verdik. 


Biten projelerimiz ile kentimizin imajını değiştirdik, değiştirmeye de devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmasını 5 yıllık hizmetlerden çok Ak Parti'nin kendisine yönelttiği soruları cevaplamakla sürdüren Başkan Alıcık, açılışta hem kendisine hem de MHP Büyükşehir Adayı Ali Uzunırmak'a oy istemekle sürdürdü. 

Konuşmaların ardından okunan açılış duası bitiminde ise Başkan Alıcık ve konuklar açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Açılışa katılan tüm konuklara lokma ikram edilen açılışta, mahalleliler Başkan Alıcık ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 


Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön