16 / 04 / 2024

Kocaeli VM Medical Park Ağustos’ta hizmete girecek!

Kocaeli VM Medical Park Ağustos’ta hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.



Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor


Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratmanın iddiasını taşıyor. Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, ağustos ayı itibariyle hasta kabulüne başlamaya hazırlanıyor.


242 YATAK KAPASİTELİ HASTANE

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet verecek olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli’ye taşıyacak. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getirecek.


SAĞLIKTA DÜNYA STANDARTLARI

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman ve akademik hekim kadrosu ve sağlık kavramını öne çıkaran vizyonuyla bölge halkı, sağlıkta dünya standartlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Uzman isimler, kendi alanında deneyimli sağlık ekibini bünyesine toplayan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.



Kocaeli Manşet


Geri Dön