25 / 04 / 2024

Ferzan Çelikkanat: 2014 yılından itibaren arazi fiyatları ucuzlayacak!

Ferzan Çelikkanat: 2014 yılından itibaren arazi fiyatları ucuzlayacak!

Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, gayrimenkul sektöründe fiyatların tepe noktaya ulaştığını, 2014 yılından itibaren düşüşe geçeceğini söyledi. Düşüşün 2015 yılında hızlanacağını iddia eden Çelikkanat, Arazi fiyatları gerçek değerini bulacak...



Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, gayrimenkul sektöründe fiyatların tepe noktaya ulaştığını, 2014 yılından itibaren düşüşe geçeceğini söyledi. Düşüşün 2015 yılında hızlanacağını iddia eden Çelikkanat, "Arazi fiyatları gerçek değerini bulacak" dedi. 


'Kâr etmek mümkün değil' Özellikle Taksim bölgesinde arazi fiyatlarının ciddi oranda yükseldiğini ifade eden Çelikkanat şöyle konuştu: "Metrekaresi 50 bin dolardan alman arazilerde 100 odalı oteller yapılıyor. Bu otellerin kâr etmesi mümkün değil ama arazi fiyatı nasıl olsa yükselir diye düşünülerek ilgi görüyor rk Taksim Beyoğlu taraflarındaki Özellikle 2015 yılında W daha sağlıklı fiyatlara yerler alınabilecek." Türkiye'de artık her işadamının otel açma hayali bulunduğunu söyleyen Çelikkanat, bu işin profesyonellerle yürütülmemesi halinde turizm sektörünün ciddi bir şekilde zarar göreceğini belirtti.


Bugün Gazetesi 







Geri Dön