19 / 04 / 2024

FG Wilson, Milas-Bodrum Havalimanı'nın jeneratörünü kurup teslim etti!

FG Wilson, Milas-Bodrum Havalimanı'nın jeneratörünü kurup teslim etti!

FG Wilson’ın “5 adet FG Wilson 6.3 kV alternatörlü 1825 kVA” dizel jeneratöründen oluşan sistem Milas- Bodrum Havalimanı yatırımcısı Astaldi şirketine teslim edildi



1966’dan bu yana Avrupa’nın en büyüğü, dünyanın önde gelen güvenilir Jeneratör sistemleri markası FG Wilson’ın “5 adet  FG Wilson 6.3 kV alternatörlü 1825 kVA” dizel jeneratöründen oluşan sistem Milas- Bodrum Havalimanı yatırımcısı Astaldi şirketine teslim edildi. 


Uluslararası Testler Başarıyla Tamamlandı


Astaldi’ye teslim edilen ve kısa süre önce T.C Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları ( DHM ) ile şirket

yetkililerince gerçekleştirilen uluslararası testlerde büyük başarıyla tamamlandı. Böylece 5 adet 1825 kVA dizel

jeneratörler ve sistemleriyle; “Kesintisiz Enerji Güç Merkezi” kuruldu. Bu güç merkezi yeni dış hatlar projesi kapsamında gerektiğinde tüm havalimanını besleyecektir.


FG Wilson Türkiye Ekibinin Mühendislik ve Proje Başarısı.  


FG Wilson Türkiye ekibinin Mühendislik ve Proje hizmetleriyle çift şebeke girişli senkronizasyon sistemi, PLC, SCADA sistemleri, ses seviyesini istenen ölçüde düşük tutacak kritik tip susturucular, eşanjör ve remote radyatörler, hava ve akülü start sistemleri, yakıt depolama ve aktarma sistemleri “ Kesintisiz Enerji Güç Merkezi”ndeki önemli teknik ekipmanlardır.


Dört Mevsim Bodrum ve Bölgesi… 


Türkiye’nin sadece tatil beldesi olmasının yanında turizm,organize perakende, sağlık ve kültür – sanat sektöründeki büyük yatırımlar ve hareketlerle de öne çıkan Milas – Bodrum Bölgesi’nin  genişletilen havalimanının yıllık kapasitesi 3 milyon yolcu olarak tahmin ediliyor.



Geri Dön