23 / 04 / 2024

Fiat Pratico'ya 40 bin TL'lik Kasım zammı! İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi!

Fiat Pratico'ya 40 bin TL'lik Kasım zammı! İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin güncel fiyatlarını merak ettiği Fiat Pratico'ya Kasım ayında tam 40 bin TL zam geldi. Peki Fiat Pratico'nun Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde ilginin arttığı ticari araç fiyatları da her ay artmaya devam ediyor. Bu zamlardan nasibini alan ticari araçlardan bir tanesi de Fiat Pratico oldu. Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin güncel fiyatlarını merak ettiği Fiat Pratico'ya bu ay tam 40 bin TL zam geldi. 

Tüm dünyada dengeleri baştan aşağı değiştiren pandemi döneminde toplu taşıma yerine özel ve ticari araçlara olan ilgi de arttı. Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlerin fiyatlarını araştırdığı Fiat Pratico en çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alıyor.

Fiat Pratico ya 40 bin TL lik Kasım zammı! İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Fiat'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Fiat Pratico'nun yükleme kapasitesi 1000 kilogram, toplam uzunluğu 4.98 metre, kasa alanı ise 4.2 metrekare olarak belirtildi.

Kasım ayında tam 40 bin TL zam gelen Fiat Pratico, manevra kabiliyeti, yüksek taşıma kapasitesi ve ekonomik yakıt tüketimiyle sürücülerin yeni gözdeleri arasında yer alıyor. 


Geri Dön