25 / 04 / 2024

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL'lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL'lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Bankaların müşteri çekmek için yaptıkları kampanyaları hem bankaların hem de vatandaşın işine yarıyor. Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki reddedilmesi mümkün değil. Mobil’den BES yaptırıp, 750 TL tutarında CarrefourSA hediye çeki kazanmak için haberimize göz atın.



Kampanya 16.01.2023-28.02.2023 tarihleri arasında Fibabanka Mobil üzerinden başlatılan Fibaemeklilik bireysel emeklilik sözleşmelerini kapsar. Fibabanka Mobil üzerinden 18 yaş altına Gelecek Net, 18 yaş üstü için YP15 planından BES başlatan müşterilerimize ek fayda kapsamında Fibaemeklilik ve Hayat A.Ş. aracılığı ile bir defaya mahsus 750 TL CarrefourSA hediye çeki verilecektir.

Kampanya dahilinde hediye çeki kazanılabilmesi için asgari katkı payı tutarının 200 TL olması ve aylık, 3 aylık ve senelik ödeme tipine  göre ilk iki vadeye ait katkı payı ödemesi yapılmış olması zorunludur. Kampanya süresi içerisinde müşteri adına başlatılan ilk Bireysel Emeklilik sözleşmesi için hediye çeki alamayı elde edecektir. 
Aynı katılımcı için birden fazla başvuru iletilmesi durumunda sadece ilk sözleşme için hediye çeki verilecektir.

 Başka sözleşmeler için hediye çekine hak kazanılmayacaktır.

Daha önce Fibabanka Mobil Bes Trendyol ve CarrefourSA kampanyasına katılmış olan katılımcılar, kapsam dışı kalacaktır. 

 Kampanyadan faydalanabilmek için Mobil BES kampanyalarından herhangi birine başvuru yapmamaış olması gerekmektedir

CarrefourSA hediye çekine hak kazanılabilmesi için Fibabanka Mobil uygulaması üzerinden Fibaemeklilik’te bireysel emeklilik sözleşmesi başlatan  müşterilerin sözleşmesinin 2 aylık vazgeçme zamanı sonunda da devam ediyor olması gerekir. Sözleşme başlangıç tarihinden itibaren 2 aylık vazgeçme zamanı  içinde sonlandırılan Bireysel Emeklilik Sözleşmeleri için hediye çekine hak elde edemeyecektir.

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

 Hediye çeki, sözleşme ayarlama tarihinden itibaren başlayan 2 aylık vazgeçme süresinin bitmesinin akabinde, vazgeçme süresinin bittiği ayın son iş günü  18 yaş altı sözleşmeler için katılımcı ismine kanuni temsilciye, 18 yaş üstü sözleşmeler için katılımcı ismine bildirilen telefon numarasına gönderilecektir.

Hediye çeki, 18 yaş altı sözleşmeler için katılımcı ismine yasal temsilcinin teklif girişi esnasında sisteme girdiği cep telefonu numarasına, 18 yaş üstü sözleşmeler için katılımcıya ait cep telefonu numarasına kampanya kodu olarak SMS ile Fibaemeklilik aracılığı ile gönderilecektir.

 Yanlış verilen bilgiler ve/veya kapalı/aktif olmayan hatlar nedeniyle kampanya kodu gönderilememesi durumunda Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. sorumlu değildir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön