26 / 04 / 2024

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın inşaatı bitseydi şampiyon olurduk!

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın inşaatı bitseydi şampiyon olurduk!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk inancını yineledi. Vodafone Arena' nın insası asamasında birçok sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Fikret Orman, " Bitirseydik şampiyonluğa rahat ulaşırdık ." dedi.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk inancını yineledi. Vodafone Arena'nın insası asamasında birçok sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Fikret Orman, "Bitirseydik şampiyonluğa rahat ulaşırdık." dedi. Deneyimli yönetici, camiadaki muhaliflere de seslendi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni statlarını 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda açmayı planladıklarını söyledi. Mart sonu itibarıyla stadyumun bir kısmının dışarıdan gözükmeye başlayacağını belirten Fikret Orman, "Zor bir süreç. 


Şehrin göbeğinde, kısıtlı bir alanda, günde 250 bin aracın geçtiği yerde inşaat yapıyoruz." dedi. Kendi evlerinde oynayamadıkları için zorlandıklarına dikkati çeken Orman, "Bitirseydik şampiyonluğa rahat ulaşırdık. En az 10 puan üstte olurduk. 


Bu dezavantajdan ötürü çok puan yitirdik. Daha kazanılacak çok maç var. Mesele futbolcularımızın bu işe inanması ve kenetlenmesi. Vodafone Arenaya şampiyon dönmek istiyoruz." ifadesini kullandı. 


TRT Spor'daki İşte Goool programına konuk olan Orman, camiadaki muhaliflere seslendi. İkinci Başkan Ahmet Nur Cebi ile arasında sorun varmış gibi gösterilmesine anlam veremeyen Başkan şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın düşmana ihtiyacı yok. Kendi içinde sabote edenler var. Ahmet ağabey, en kolay ve en rahat çalıştığım yönetici. 2012'den beri kader ortağım. Seçim Mayıs 2016'da. Öncesinde seçime gidilebilmenin tek yolu var, benim istifam; ancak böyle bir niyetim yok." Cenk Tosun'un transferi sürecinde, "Bir de at hırsızı gibi poz vermişler." cümlesini kuran Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a ilişkin yasal süreci başlattıklarını bildiren Fikret Orman. "Düşmanca bir tavrın içine girmeyiz. Kurum itibarıyla kulüplerin ilişkileri devam eder." şeklinde konuştu. Orman, önceki gün sözleşme yapmaya sıcak bakmadıklarını dile getirdiği Portekizli yıldız Manuel Fernandes'e dair yine net kelimeleri seçti: "Sezon sonu mukavelesi bitiyor. Fenerbahçe ya da Galatasaray'ı tercih edebilir. Bizde olmayan oyuncunun nerede olduğuyla çok ilgilenmem." Galatasaray derbisindeki fedakârlığından dolayı kaleci Cenk Gönen'i tebrik eden, kadro dışı bırakılan kaptan İbrahim Toraman'ı öven Başkan. 

Doktor Ertuğrul Karanlık'a da sahip çıktı. SPOR SERVİSİ Beşiktaş'ın konuğu Es Es Beşiktaş. Süper Lig'in 24. haftasında. Olimpiyat Stadı'nda Eskişchirspor'u ağırlayacak. Siyah-Beyazlılarda Kanadalı Atiba Hutchinson ve Necip Uysal. sarı kart cezalanndan ötürü bugün forma giyemeyecek. M.P. Antalya maçında sakatlanan Hugo Almeida ve tedavideki Manuel Femandes yok. Arka adalesi yırtılan Dany Nounkeu da büyük ihtimalle ter dökemeyecek. Veli Kavlak ve Olcay Sahan ise sarı kart ceza sınırında.


Zaman


Geri Dön