24 / 04 / 2024

Filizler Köfte, 7 yeni şube açacak!

Filizler Köfte, 7 yeni şube açacak!

Şubeleşme atağına başlayan Filizler Köfte, çok katlı 7 yeni şube açarak 700 kişiye istihdam sağlayacak



Filizler Köfte'nin ortakları İsmet Özçelik, Osman Şahbaz, Ünal Dölek, 16 yıldır Tuzla'daki merkezlerinde hizmet sunduklarını, kullandıkları etlerin Balıkesir'in Gönen ilçesinde, kendileri için özel yetiştirilen danalardan elde edildiğini ifade ettiler.

Şubeleşme atağına başlayan Filizler Köfte, çok katlı 7 yeni şube açarak 700 kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Tuzla'daki 4 katlı merkezinin ardından, ilk şubesi için 9-12 milyon dolar yatırım yapacak. Filizler Köfte yöneticileri, 2010 ve 2011 hedeflerini yeni lezzet noktaları olarak hedeflerken, şubeleşme yatırımına da hız verdiklerini söyledi. Bu dönemde Anadolu yakasında 3, Avrupa yakasında 4 şube açmayı planlayan Filizler, ilk etapta franchise vermeyi planlamadıklarını söylediler.

ŞUBE BAŞINA EN AZ 100 KİŞİ
Yeni şubelerde paketli Filizler Köfte ile paketli pişirmeye hazır et ürünlerinin satılacağını söyleyen şirket yöneticileri, "Böylece lezzetimizi evlerde de yaşamak mümkün olacak" dedi. Şu anda tek şubede 50 kişinin istihdam edildiğini belirten Filizler yöneticileri, "Yeni şubeler 4 katlı olacak. Her şube için en az 100 kişilik istihdam planlıyoruz. 2011 sonuna kadar 85 milyon dolar yatırımla 7 yeni şubede en az 700 kişiyi istihdam etmeyi planlıyoruz" dedi.
Türkiye


Geri Dön