24 / 04 / 2024

Filli Boya ile yeni yılın renkleri daha koyu tonlarda!

Filli Boya ile yeni yılın renkleri daha koyu tonlarda!

Geleceğin renk eğilimlerini Coloration koleksiyonu ile yaşam alanlarımıza taşıyan Filli Boya, 2014 yılında da bu alandaki kimliğini sürdürüyor. Ülkemizin renk otoritesi, renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, yeni yıla girmenin heyecanını yaşıyor...




Geleceğin renk eğilimlerini Coloration koleksiyonu ile yaşam alanlarımıza taşıyan Filli Boya, 2014 yılında da bu alandaki kimliğini sürdürüyor.


 


Ülkemizin renk otoritesi, renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, yeni yıla girmenin heyecanını yaşadığımız bugünlerde 2014 renklerine dikkat çekiyor. Uluslararası Renk Komisyonu’nun (ICC) Türkiye temsilcisi moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile renk kavramını Coloration projesi ile yeniden yorumlayan Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha cesur kullanımları beraberinde getireceğini söylüyor.


Filli Boya, yaşam alanlarınızı geleceğin renkleriyle dekore etmek isteyenlere rehberlik ediyor.


Ümit Ünal: ”Yeni yılda daha cesur kullanımlar bizleri bekliyor.”


Ümit Ünal yaratıcısı olduğu ve içinde altı kavram, seksen renk barındıran bu koleksiyon ile insanların yeni dönemde daha koyu tonları tercih edeceğini söylüyor. Bu koleksiyonla trend belirlemeye, yaratmaya ya da var olanı en erken yakalamaya çalışan Ünal, insanların karakterlerine yönelik ilham verecek özel tonlamalara dikkat çekiyor. Bu yeni dönemde derin griler ve acı kahve tonları kuzeye bakan mekanlara sıcaklık katarken, sedefin parlaklığı, taş rengi, kuğu beyazı ve ekru tonlar güneye bakan mekanlara daha dingin bir hava katıyor.


Coloration 2014 Renklerinin Kullanım Alanları


Cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekânlar renklerini hayattan ve onun çelişkilerinden alıyor. Kontrastların belirginleşeceği dolayısıyla stüdyolar, salonlar ve loft mekanlar, tasarımın iyice vurgulanması istenen mekanlar, ara bölümlerden çok ana bölümler, showroom ve geniş mağaza mekanlarıyla birlikte galeriler bu yaklaşımdan en çok faydalanacak yerler olması öngörülüyor.


Coloration 2014 Renklerine Yaşam Alanlarında Eşlik Edebilecek Ürünler


Coloration 2014 renkleriyle birlikte kullanılacak ürünler uyumlu bir şekilde geçmiş dönemlerden alıntı yapıyor. Bu yeni yılda önemli olan geçmişle geleceğin sentezini yakalayabilmektir. Modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getiren heykeller, kupalar, battaniyeler, biblolar kişiyi zamansız mekanlarda yolculuğa çıkarıyor.


Filli Boya Coloration “İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri” kataloğundaki renkler, Filli Boya’nın sadece ColorExpress bayilerinden temin edebiliyor.


Geri Dön