19 / 04 / 2024

Filli Boya, kazaları azaltmak için yolları boyayacak!

Filli Boya, kazaları azaltmak için yolları boyayacak!

Filli Boya Yol Çizgi Boyaları trafik kazalarının önlenmesinde son derece etkili rol oynuyor



Filli Boya Yol Çizgi Boyaları, yol, kaldırım işaretlemelerinin yanı sıra yollarda şerit disiplini sağlayarak gerek yayalar gerekse sürücüler için trafik kazalarının önlenmesinde son derece etkili rol oynuyor.
Filli Boya Yol Çizgi Boyaları, yol işaretlemelerini sağlarken aynı zamanda sürücüleri yasaklama ve kısıtlamalar konusunda uyarıyor, gece görüşlerinde yolun sınırlarını belirleyerek daha etkili bir görüş alanı sağlıyor.
Yüzeye homojen olarak dağılma özelliği taşıyan Filli Boya Yol Çizgi Boyları beyaz, sarı ve siyah olmak üzere 25 kg´lık ambalajlar halinde üretiliyor. Aynı zamanda özellikle kaldırım taşlarının boyanması için talep edilen özel renkler de ayrıca üretilebiliyor. 

Aşınma dayanımı son derece yüksek olan Filli Boya Yol Çizgi Boyaları, Trafik İşaretleri El Kitabında belirtilen yatay işaretlemenin amacına ve çizgiler standartına uygun olarak üretiliyor.

En iyi sonucun yatay işaretleme makineleri ile yapıldığı yol çizgi uygulamalarında kullanılan araçlar ile önce kısa bir deneme yapılması ve çizgi kalınlığı ve genişliğinin ölçülmesi, uygun araç hızı ile işaretleme yapılması büyük önem taşıyor. Boya uygulamasından hemen sonra cam küreciği kullanılması gece görüşünü ve dayanımı mutlak surette arttırıyor.

Geri Dön