26 / 04 / 2024

Filli Boya'dan İstanbul Shopping Fest’e özel kampanya!

Filli Boya'dan İstanbul Shopping Fest’e özel kampanya!

Ülkemizin renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, İstanbul Shopping Fest’i de renklendiriyor. Filli Boya Shopping Fest kapsamındaki “Filli Boya ile Evini Güzelleştir” kampanyasıyla yaşam alanlarına renk getiriyor.



Belirlediği renklerle yaşam alanlarına ilham veren Filli Boya; ülkemiz adına daha büyük bir katma değer oluşturmak için hayata geçen ve 06-28 Haziran 2015’te 5’incisi düzenlenecek Shopping Fest etkinliğine özel bir kampanya düzenliyor.


“Filli Boya ile Evini Güzelleştir” kampanyası kapsamında 15 Lt’lik AlpinaSilan iç cephe boyası, 17,5 Lt’lik Betakril tavan boyası ile birlikte Shopping Fest’e özel 200 TL değerinde satışa sunulacak.


Filli Boya Renxmatik Sistemi ile kişiye özel, sınırsız renkler…


Kampanyadan faydalanmak isteyenler Filli Boya Renxmatik sistemiyle insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri; eksiksiz ve kesin tanımlayarak temin edebiliyor.


Bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın renginin 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebildiği Renxmatik sistemi ile özgün yaşam alanları oluşturmak artık çok daha kolay.


Filli Boya’nın kampanyaya katılan bayi listesini, Filli Boya tanıtım stantlarından, Filli Boya Çağrı Merkezi 444 1 222’den öğrenebilirsiniz.


Geri Dön