25 / 04 / 2024

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.



 Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.“Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan  NATO’nun diğer üyelerine şantaj yapıyor ancak onun da bazı zayıf noktaları var” yorumunun yapıldığı yazıda, “Erdoğan’ın rahatsızlık verici bir müttefik olduğuna şüphe yok. Geçtiğimiz hafta Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliğine vetoyu kaldırmasından sonra 73 teröristi iade etmemesi halinde Türkiye’nin yeniden veto edebileceğini söyledi” hatırlatması yapıldı.

Financial Times dan çok konuşulacak Türkiye yazısı!

Rachman, “Erdoğan’ın hareketleri NATO ile ilgili rahatsız edici soruları ortaya çıkardı. NATO ittifakın demokrasinin ve insan haklarının savunması temelinde olduğunu anımsattı ancak muhalifleri hapse attırmak Vladimir Putin’in gibilerin yapacağı bir şey. Ek olarak Rus ve Türk liderler çok yakın bir ilişkiye sahip” dedi.

Financial Times’ta yayınlanan yaızda kullanılan Erdoğan karikatürü de dikkat çekerken Türkiye’deki ekonomik krizin Erdoğan’a güç kaybettirdiği de ifade edildi.

'Erdoğan için utanç olabilir'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön