19 / 04 / 2024

Firmalar konut satışlarını artırmak için Ramazan kampanyasına yöneldi!

Firmalar konut satışlarını artırmak için Ramazan kampanyasına yöneldi!

Durgun geçen yaz sezonunda satışları artırmak isteyen markalı konut üreticileri ramazana özel kampanyalar başlattı. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçeneği sunan inşaat firmaları hatırı sayılır indirim de yapıyor.



DAP Yapı tarafından Taksim'de yapılan ve hayatın başladığı Petek Residence projesinde ramazan ayı kapsamında, 50 ay vade ve sıfır faizli kampanya başlatıldı. Mimari ve tasarımını bal peteğinden olan projede, rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence'da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor. Metrekare fiyatının 7 bin 500 dolardan başladığı 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin büyüklükleri 103 ile 239 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Web: http://taksimpetekrezidans.com/


DKY İNŞAAT’TAN ALTI PROJEDE KAMPANYA


DKY İnşaat, İstanbul'un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, ramazan ayına özel ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, “0 peşinat 0 faiz” veya “yüzde 20 peşin indirimi”, DKY ON Kağıthane projesinde ise aylık 2 bin 500 lira taksit ile ev sahibi olma fırsatı, Suadiye, Göztepe, Erenköy'de bulunan DKY Cadde projelerinde ise “yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası ramazan ayı boyunca devam edecek.


Web: http://www.dkyinsaat.com/


DUMANKAYA’DAN 72 AY VADE FARKSIZ


Geleneksel ramazan kampanyası kapsamında, Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik adlı projedeki 3+1 daireler sıfır faiz ve 72 ay vade ile 548 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje; az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, arazinin yüzde 70'ini kapsayan yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor.


Web: www.dumankaya.com



2 BİN 900 LİRA TAKSİTLE SATIŞTA


ONS İnşaat, Ankara'da inşa ettiği ONS İncek projesinde ilk defa ev sahibi olacak ve yatırım yapmak isteyen genç çiftlere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ara ödeme yapmadan, aylık 2 bin 900 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün. 29 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 41, 43 ve 45 katlı üç blokta 992 rezidans bulunuyor.


Web : onsincek.com



25 BİN LİRA İSKONTO


Sinpaş Yapı,  Sultanbeyli ve Sancaktepe'de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ramazan ayı indirim kampanyası düzenliyor. 7 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak kampanyada,  liste satış fiyatı üzerinden 25 bin lira  indirim uygulanacak. Ayrıca satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 20 peşin indirimi de uygulanacak. Şirket bünyesinde de 40 aya kadar vade imkânı ile ev sahibi olmak mümkün.


Web: http://www.sinpas.com.tr/




YÜZDE 13 İNDİRİM

216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği ‘216 Butik Plus' ve Kozyatağı'nda yükselen ‘216 Bahar' projelerinde ramazan ayına özel ödeme planları hazırladı. 216 Butik Plus projesinden konut almak isteyenler için şirket, peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10+3 şeklinde indirim imkanı sunuyor. 216 Bahar projesinde ise daire bedelinin yüzde 50'sini peşin verenler, geri kalan yüzde 50'lik kısmı teslimde ödeyebilecek.


Web: http://www.216yapi.com/



PEŞİNAT ALMIYOR


Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde ramazan ayına özel fırsatlar sunuyor. Sancaktepe'de yükselen Resim İstanbul Nefes'te, 345 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler yüzde 10 indirimli peşinatsız banka kredili veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız alınabiliyor. Ön talep sürecinde olan Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde ise peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.


Web: http://ortadogugrup.com.tr/



ÜÇ FARKLI FIRSAT PAKETİ HAZIRLANDI


Almalar-İskurt- Nergo İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hill Kartal'da konut bedelinin yüzde 25'ini peşin ödeyenler taksitleri 1 yıl öteleyebiliyor. Yüzde 40 ödeme yapanlar kalan miktarı vade farksız 60 ay vadelendirebiliyor. Daire bedelinin tamamı peşin ödendiğinde ise yüzde 20 indirim yapılıyor.  Haziran 2018'de teslim edilecek 193 konutluk projede fiyatlar 427 bin liradan başlıyor.


Web: www.hillkartal.com



KİRA GARANTİSİ VERİYOR


Projebeyaz tarafından Kartal'da hayata geçirilen 231 konutluk Helis More projesinden 1+1 daire alanlara 3 sene boyunca 3 bin lira sabit kira ödeme garantisi veriliyor. Helis More'da 1+1 dairelerin büyüklükleri  71 ila 76 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatlarının 487 bin liradan başladığı proje 2017 yılının sonunda teslim edilecek. 6 bin 265 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 52 ofis ve 6 mağaza yer alıyor.


www.helismore.com


Sözcü / İsmail Şahin 



Geri Dön