27 / 04 / 2024

Firmalar örnek daireler için her malzemeyi tek tek seçiyor!

Firmalar örnek daireler için her malzemeyi tek tek seçiyor!

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. Özkan Özçelik, satış ofisinde yer verilen örnek daireleri titizlikle detaylandı



İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower'da 2+1 ve 4+1 olmak üzere iki ayrı tipte örnek daire hazırlandığını ifade etti. 


Satış ofisinde yer verilen örnek daireleri titizlikle detaylandırdıklarını bildiren Özçelik, "Bir proje için örnek dairenin önemi çok büyük. Konut alanların sahip olacağı eşyaların yanı sıra, mobilya yerleştirildiğinde evlerin nasıl görüneceğine dair de büyük ipucu veriyor, inşaatımız devam ettiği için konut sahiplerinin dairelerini görebilmesi mümkün değil. Gerçek dairelerin birebir aynısını satış ofisimizde inşa ederek, konutları hayal gücüne bırakmadık" dedi. 


TANIMA FIRSATI SUNUYOR

 Uptovvn incek'i hayata geçiren LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı ise projenin 3'üncü ve 4'üncü katlarına tekabül eden örnek dairelerin, ev alacak kişilere projeyi tanıma fırsatı sunduğunu belirtti. 

Katırcı, şunları söyledi: "Klasiğin dışında 3 katlı bir satış ofisi ve 36 katlı kulemizin 3'üncü ve 4'üncü katlarına tekabül eden örnek daireler hazırladık. Müşterilerimiz için göl manzaralı örnek daireler planlayarak oturacakları evlerde nasıl bir manzaraya sahip olacaklarını görmelerini istedik. 


ÖZENLE SEÇİLİYOR

 Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, örnek daire hazırlamanın oldukça büyük yatırımlarla hazırlandığının altını çizdi. 

Pala, "Örnek dairenin hazırlanması daha teferruatlı bir iş. Projede yer alacak malzemelere örnek dairemizde de yer veriyoruz. Ancak detay malzemeleri tek tek seçtiğimiz için elbette daha maliyetli oluyor" şeklinde konuştu. Ünal Pala, "Projemizden konut alacak kitlenin zevkini araştırıyor, ona göre seçim yapıyoruz. Ancak uğraşlarımızın karşılığını aldık" dedi. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön