29 / 03 / 2024

Özkan Özçelik

Özkan Özçelik

Türkiye, konut sektöründe yurt genelinde son 5 yılda üretilen nitelikli projelerle “konforlu yaşamda devrim” yaşarken, son aylarda çıtayı biraz daha yükselten tüketici, alacağı konutun “çevreci” özelliğini daha fazla sorgulamaya başladı.

Konutta yüksek kazancın formülü!

Özellikle metropollerde en fazla kazandıran yatırım aracı gayrimenkul olsa da, inşaatın hangi aşamasında daha yüksek kazanç elde edilebileceği en fazla tartışılan konulardan.

Konutta maliyet arttıkça fiyat yükseliyor!

Markalı konut projeleri inşa edildikçe artan kalite, inşaatların maliyetini de yükseltiyor. Tüketici, fiyatların artışından, üretici de artan dövizden yakınıyor.

Yeşil bina kurgusu yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Sektöre 'yeşil bina' olarak yansıyan çevreci projeleri özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancılar tercih ediyor. Ülkemizde yeni yerleşmeye başlayan yeşil bina kurgusu, özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapacak yabancıların ilgisini çekiyor

Özkan Özçelik: One Tower, Başkent'e yön verecek!

Modern şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla yalnızca Oran’ın değil Ankara’nınsembol projesi olmaya aday.

Özkan Özçelik: Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek konut kulesi olacak One Tower, sunduğu kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark yaratacak.

Özkan Özçelik: Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı!

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Özkan Özçelik: One Tower'da sıfır risk garantisi bulunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Firmalar örnek daireler için her malzemeyi tek tek seçiyor!

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. Özkan Özçelik, satış ofisinde yer verilen örnek daireleri titizlikle detaylandı

Özkan Özçelik: Örnek dairelere servet harcanıyor!

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik konu ile ilgili açıklama yaptı.

Özkan Özçelik: Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı!

İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, konut inşa etmenin ötesinde "yaşam merkezi" oluşturmak için projeyi geliştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı" diyebiliriz.

Özkan Özçelik: Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı!

Başkent’te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. Özkan Özçelik 'Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı' dedi.

Özkan Özçelik: İnşaatçılar artık temeli önemsiyor!

TÜRKİYE'DE yaşanan depremler, inşaat sektörünü değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik konu ile ilgili 'İnşaatçılar artık temeli önemsiyor' dedi...

Özkan Özçelik: One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli!

Türkiye’ de yüksek ölçekli depremler sonrası yaşanan acılar inşaat sektörünü çok değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik 'One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli' dedi...

Özkan Özçelik: Yastık altı dövizler konuta dönüyor!

Özkan Özçelik “Artan maliyetlere rağmen Ankara’daki çok sayıda konut projesi fiyatlarına zam yapmamak için direniyor ancak bu durum geçici. Maliyet artışı fiyatlara yansıtılmadığı için şu an konut almanın tam zamanı” dedi...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Özkan Özçelik Haberi

Özkan Özçelik

İstanbul kadar Başkent’in silüeti de son yıllarda hızlı değişim gösteriyor. Birbiri ardına yükselen kule konut ve iş merkezleri, gelişmiş ülkelerdeki projelerde yaşamlarını sürdürenleri kıskandıracak boyuta geldi.

Ankara’nın silüetine de en gözde semtlerinden Oran’da, Mimar Murat Tabanlıoğlu imzalı 185 metre yükseklikteki One Tower Diplomatique ve AVM’yi kazandıran İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, konut alıcısının bu gelişmeler karşısında proje, lokasyon kadar yaşama dokunan detaylara da her zamankinden fazla önem verdiklerini kaydetti.

-Çevreci özellik yabancıları çekti- 

Özkan Özçelik, çevreci projelerin hak kazandığı Leed Gold sertifikası hedefiyle inşa edilen One Tower Diplomatique’in yabancıların en fazla tercih ettiği proje olmasında çevreci özelliğinin büyük payı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:


“Yabancılar kadar yerli müşteriler de artık bu detaylarla beklenenin ötesinde ilgilenmeye başladı. Daha önce metrekare, cephe, kat sayısı gibi detaylar...