19 / 04 / 2024

one tower

one tower

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

Özkan Özçelik: One Tower, Başkent'e yön verecek!

Modern şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla yalnızca Oran’ın değil Ankara’nınsembol projesi olmaya aday.

Özkan Özçelik: Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek konut kulesi olacak One Tower, sunduğu kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark yaratacak.

Özkan Özçelik: Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı!

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Özkan Özçelik: One Tower'da sıfır risk garantisi bulunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Firmalar örnek daireler için her malzemeyi tek tek seçiyor!

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. Özkan Özçelik, satış ofisinde yer verilen örnek daireleri titizlikle detaylandı

One Tower'da 23 Nisan kutlandı!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower'da 23 Nisan kutlandı. Mamak'ta hayal ettikleri oyuncakları çizmeleri istenen anasınıfı öğrencileri, özel olarak üretilen oyuncaklarını görünce şaşkına döndü.

One Tower projesi 23 Nisan'a için çocuklara özel etkinlik düzenledi!

Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu’nun ana sınıflarında eğitim gören öğrencilerin hayal ettikleri oyuncakların resimlerini yaptıklarını bildiren Özçelik, One Tower’ın da bu resimleri gerçek oyuncaklar haline getirdiğini ifade etti...

One Tower Ankara adres!

One Tower Ankara adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

Ankara'da konut projeler gelişti fiyatlar arttı!

Başkent ' te yaşam merkezine dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor...

One Tower sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'da yaşam merkezine dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor.

Özkan Özçelik: Yeni projelerdeki maliyet artışı fiyatlara yansıyor!

“ Yaşam merkezi ”ne dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor...

One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor!

"BAŞKENT'İN zirvesi" olarak bilinen One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Özçelik, "Konut almak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. Fırsatı kaçırmayın" diye konuştu.

Ankara One Tower'da 24 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor!

185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi olacak One Tower projesinden ev sahibi olmak isteyenler için başlattığı 24 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor.

One Tower'da sıfır faiz kampanyası!

BAŞKENTTE yükselen One Tower Kule Konut ve AVM projesinde mayıs ayına kadar fiyat artısının yüzde 20 civarına ulaşması tahmin ediliyor. One Tower'ın 24 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı!

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin başında gelen One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı.

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

one tower Haberi

one tower

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak. H&M, böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 43'e çıkaracak. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, , "Türkiye'deki performansımızdan çok memnunuz. Açılışlarımızda büyük ilgi görmek çok güzel. En son moda ürünlerini pekçok yeni mağazayla sunacağız"...