27 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

 Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.



Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı. Projenin örnek daireleri, EYG Grubu’nun markalı konutlara mimari tasarım, dekorasyon ve uygulama alanında hizmet veren iştiraki Dekor’s tarafından tasarlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler, Mart aymda ziyaretçilere açılmaya hazırlanıyor. İki mahallede 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşan Evvel İstanbul’da büyük balkonlar, teraslar ve yüksek tavanlarla ferah yaşam alanları sunuluyor. Başakşehir Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek EVvel İstanbul 700 milyon TL'lik yatırım değerine sahip. Projede her yaştan konut alıcısına hitap eden sosyal alanlar da mevcut.


230 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


1+1’den 5+1’e dairelerin büyüklüğünün 62 ila 223 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Lansman fiyat avantajları ise devam ediyor.


Posta 



Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com


Geri Dön