25 / 04 / 2024

Evvel İstanbul örnek daire

Evvel İstanbul örnek daire

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Evvel İstanbul'un örnek dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı Evvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.

EVvel İstanbul'un örnek dairesi ziyarete açıldı!

Emlak Konut GYO İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile gerçekleşen Başakşehir EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.141 metrekarelik 3+ l'ler aydınlık ve tasarımıyla yoğun ilgi gördü.

Evvel İstanbul'un konsept daireleri tanıtılıyor!

EVvel İstanbul Satış Ofisi, geçmişin değerlerini, macundan salepe, şerbetten kestaneye geleneksel lezzetlerini Nisan ayı sonuna kadar her hafta sonu konsept daireleri görmeye gelenlerle paylaşacak.

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta açılacak!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart’ta hazır. Örnek daireler 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde, Dekor’s tarafından tasarlanıyor.

Evvel İstanbul'da daire teslimleri 2016'da başlayacak!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen EVvel İstanbul'da lansman fiyatlarıyla satış devam ediyor...

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye daire!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen EVvel İstanbul projesi, kasımda satış şampiyonu oldu. EVvel İstanbul'da kasımda 323 konut alıcı buldu...

Başakşehir Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 299 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yapılan ödeme seçenekleri arasında 24 ay faiz uygulaması yapılıyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Evvel İstanbul Rezidans'ta teslimler 2016'da başlıyor!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında inşa edilen konut projesi EVvel İStanbul, İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. Projede yer alan konutların alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 299 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul projesinde yer alan konutlar için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler 2016 sonu yapılacak.

Başakşehir Evvel İstanbul'da daireler 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

EYG, İntaya ve İntes tarafından Başakşehir'de inşa edilen Evvel İstanbul projesi 678 konuttan meydana geliyor. Konut seçeneklerinin alanları 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'in konsept dairesi ziyarete açıldı!

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı..

EVvel İstanbul'un konsept dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 299 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için 24 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri yapılıyor.

Evvel İstanbul'un Anneler Günü indiriminde son gün!

Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim uygulanan Evvel İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanya dün başladı bugün sona erecek...

Evvel İstanbul'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Evvel İstanbul projesinde fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor! 24 ay 0 faizle!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Evvel İstanbul örnek daire Haberi

Evvel İstanbul örnek daire

EVvel'den olduğu gibi EVvel istanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor .


Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı. Mimari tasarımı Burçin Başar Özen'e, mekan tasarımı ise EYG Grup şirketi olan Dckor's ekibinden Mehmet Ozkaplan'a ait olan 141 metrekarelik 3+1 daireler, ikiz çocuk sahibi bir çift için özel olarak tasarlandı ve uygulandı. Desenlerde klasik detayların hakimiyeti göze çarpıyor. 1+1'den 5+1'e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede balkonlu, teraslı, bahçeli evler yer alıyor. 


Çocuklar odalarında mutlu ilkokul çağlarında iki çocuğun yaşadığı bir oda şeklinde planlanan çocuk odası, 'yelken formlu konseptiyle' özellikle deniz tutkunu çocukların favorisi olacak. Ebeveyn yatak...