20 / 04 / 2024

Evvel İstanbul ne zaman teslim

Evvel İstanbul ne zaman teslim

Başakşehir Evvel İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor!

EMLAK Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında Başakşehir'de başlatılan Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor. Projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta açılacak!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart’ta hazır. Örnek daireler 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde, Dekor’s tarafından tasarlanıyor.

Evvel İstanbul mahalle konseptini geri getiriyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul projesi, mahalle konseptini geri getiriyor.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti yaşatılacak!

Başakşehir'de 'Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul, sakinlerine mahalle yaşamını sunuyor. Proje "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşacak.

Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile inşa edilen Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul fiyatları ne kadar?

Evvel İstanbul projesinde 1.500 tane daire yer alıyor. Başakşehir Kayabaşı 3. etapta yükselen projede ön talep toplanıyor. Peki Evvel İstanbul fiyatları ne kadar?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Evvel İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul’un özenle hazırlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 konsept daireleri de tasarımları ile dikkat çekiyor.

Evvel İstanbul'un Anneler Günü indiriminde son gün!

Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim uygulanan Evvel İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanya dün başladı bugün sona erecek...

Evvel İstanbul'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 193 bin 200 TL'den başlıyor ve proje 26 blok olarak inşa ediliyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim?

Kayabaşı Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1 daire!

'Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla' sloganıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, mahalle yaşamının sıcaklığını sunmayı vaat ediyor. Başakşehir'deki projede, 678 konut bulunuyor. Proje, 700 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor...

Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans!

İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans 678 konuttan meydana geliyor. Projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul'a yoğun talep!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen Evvel İstanbul projesi yoğun taleple karşılaştı. Proje toplam 700 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Evvel İstanbul Kayaşehir fiyatları!

Evvel İstanbul 'da yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Proje 678 daireden meydana geliyor. İşte Evvel İstanbul Kayaşehir fiyatları....

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık daire!

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 700 milyon YL yatırımla yükselen projede daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılıyor.

Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı!

Evvel İstanbulda alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen toplam 678 tane daire yer alıyor. Fiyatlsr 209 bin liradan başlıyor. İşte Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı...

Evvel İstanbul ne zaman teslim Haberi

Evvel İstanbul ne zaman teslim


EYG, İntaya ve İntes tarafından, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Evvel İstanbul projesinde toplam 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.  Proje Başakşehir'de konumlandırılıyor.


Evvel İstanbul projesi 2 parselde toplam 35 bin 76 metrekare alanda inşa edilecek. Projede  1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 


Başakşehir Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor. 


Evvel İstanbul'un sosyal olanakları arasında, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları bulunuyor. 


Projede yüzde 25 peşinat kalanı banka kredisi ya da yüzde 50 peşinat kalanı 24 ay faizsiz vadelendirme şeklinde ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0212 924 16 16 

Web: