20 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.



Başakşehir'de konumlandırılan Evvel  İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek. Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla geliştirilen EVvel İstanbul, 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. 


FİYATLAR 230 BİN TL'DEN 

Bizim Sokak'ın iki mahalleye ayırdığı Evvel İstanbul projesinin sakinleri, Koru Kahve Mahallesindeki mahalle kahvesinde buluşabilecekleri gibi bu mahallede bulunan fitness center, kapalı havuz, seyir kafe, tribünlü çok amaçlı spor sahası ve gezinti alanlarında vakit geçirip, açık hava sinemasından yararlanabilecek. Projedeki ikinci mahalle Koru Çeşmesi Mahallesi ise farklı sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.  Evvel İstanbul sakinleri mahalle çeşmesinden su içebilecek, çardakta sohbet edebilecek. 

1+1'den 5+1'e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede başlangıç fiyatları ise 230 bin TL. Lansman fiyat avantajları halen devam eden projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. 


Posta 



Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com


Geri Dön