18 / 04 / 2024

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altun tarafından kuruldu.



Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altun tarafından kuruldu.

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İzolasyon malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 3-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin toptan satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının ithalatını,ihracatını yapmak. 5-Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların toptan satışını ve ithalatını, ihracatını yapmak 6-Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat,pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak, 7-Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar,kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her türlü el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, iş makineleri, çeşitli güç ve tonajlardaki presler,vinçler, saç kıvırma ve işleme tezgahları metal işleyen makineler, profil kesme ve taşlama takım tezgahları, her nevi ölçü aletleri, kaynak makineleri, transformatörler,her nevi arabalı ve benzeri şeritler, motor yağ ve devir daim pompaları, filtre pompaları, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların toptan satışını ve ithalatı, ihracatını yapmak.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, -toptan alımını satımını yapmaktır. 8-Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak 9-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.


Geri Dön