25 / 04 / 2024

Fiyaka Esenşehir'de 119 bin TL'ye!

Fiyaka Esenşehir'de 119 bin TL'ye!

Fi-Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Fiyaka Esenşehir'de konutlara 10 bin TL'lik fiyat artışı geldi.



Hayata geçirdiği nitelikli projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Fi-Yapı, Avrupa yakasındaki ilk projesi olan Fiyaka Esenşehir projesi ile güven ve herkes için kaliteli yaşam alanı sunmaya devam ediyor. İlk etabının 2009 yılı içerisinde Kasım ayında teslim edilmesi planlanan Fi-yaka Esenşehir projesinde fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor. 3+1 tipindeki 135 metrekare dairelerinin satışını halen devam ettiren Fiyapı finansmanı ile 60 aya kadar varan taksit ve uygun ödeme koşulları uyguluyor.

30 Eylül 2008'de inşaatına başlanan projede istenilen minimum peşinat 49 bin 250 TL, anahtar teslimi zamanı ödenmesi gereken miktar 19 bin 250 TL, en düşük taksit ise 990 TL olarak belirlendi.

40 bin metrekare arazi üzerinde 16 blok ve 832 daireden oluşan Fiyaka Esenşehir'de 2.etabının 24 ay sonra, 3. etabının ise 30 ay sonra tamamlanması hedefleniyor.

832 daireden oluşan proje geniş sosyal donatıları ve çatı yerine botanik bahçelerlere dönüştürülecek teraslarıyla da dikkat çekiyor. 10 blokun temelinin atıldığı projenin 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. Fiyat artışıyla birlikte evlerin mobilyalarının yapımı şirket tarafından üstleniliyor.

27 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede, tüm binaların çatısı teras bahçe dinlenme alanı, ficenter, her daireye kapalı otoparkta bir araçlık yer, revir, kreş, spor alanları ve 24 saat güvenlik bulunuyor. Fiyaka Esensehir projesi kapsamında bir de alışveriş merkezi bulunuyor.

Fİ-YAKA Tuzla'da konutlar 5 günde tükendi

Fİ-YAKA Tuzla projesinin satışları sonuçlandırdı. 24 Ocak 2008 tarihinde satışa sunulan projedeki konutlar yalnızca 5 gün içerisinde satılarak sahiplerini buldu. 100 daireden oluşan Fİ-YAKA Tuzla'daki konutların 18 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. FİYAPI 3. konut projesinin ardından 2009 yılında da şok fiyatlarla herkes için kaliteli yaşam alanları sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

Fiyapı, Fi-yaka Sancaktepe ve Fi-Yaka Esenşehir projelerinin ardından Fi-yaka Tuzla projesi ile de güven ve herkes için kaliteli yaşam alanı sunuyor. Fi-yaka Tuzla projesindeki konutlar satışa sunulduktan yalnızca 5 gün sonra tükendi. Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Fi-yaka Tuzla'daki daireler 77 bin TL'den başlayan fiyatlar ve Fiyapı Finansman desteğiyle 60 aya varan vade imkanıyla satışa sunulmuştu. Kalite ve konforun en uygun fiyatla buluştuğu Fi-yaka Tuzla, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler açısından içinde bulunduğumuz dönemde en cazip seçenek olma özelliğiyle öne çıkıyor. Projedeki konutların 18 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.


İlk etabının 2009 yılı içerisinde Kasım ayında teslim edilmesi planlanan Fi-yaka Esenşehir projesi ise 119 bin TL'den başlıyor. 3+1 dairelerinin satışını halen devam ettiren Fiyaka, finansmanı ile 60 aya kadar varan taksit ve uygun ödeme koşulları uyguluyor. Detaylı bilgi almak için Fiyapı Esenşehir satış ofisi ziyaret edilebiliyor.


Fiyaka uygun fiyata herkesin kaliteli bir yaşam sürmesini ilke ediniyor. 2009 yılı projelerinin de aynı düşünceyle devam edeceğini belirten Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi-yaka Tuzla projesine gösterilen ilgiden ötürü teşekkürlerini de dile getiriyor.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.com



Geri Dön