29 / 03 / 2024

Fiyaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1!

Fiyaka Esenşehir'de 99 bin TL'ye 3+1!

Fiyapı İnşaat krize meydan okuyacak yeni bir hamle daha yaptı!



40 bin metrekare arazi üzerinde 16 blok ve 832 daireden oluşan Fiyaka Esenşehir geniş sosyal donatıları ve çatı yerine botanik bahçelerlere dönüştürülecek teraslarıyla da dikkat çekiyor. 135 metrekarelik 3+1 Fi-Yaka Esenşehir evlerinin fiyatı yoğun talepler nedeni ile 99 bin TL'den tekrar satışa sunuldu. 28 haziran'da son bulacak kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak.

Kampanya ile ilgili olarak Fiyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan; "2008 yılı sonuna doğru yaptığımız kampanyanın yankılarının hala sürdüğünü fark ettik. Bize gelen talepler kampanyanın tekrarlanması yönündeydi. Kriz başında yaptığımız kampanyayı, krizde yatırım yapmanın akıllıca olduğunu fark eden herkes için tekrarlıyoruz. Bu bir geri adım gibi görülebilir ancak alakası olmadığının özellikle altını çizmek isterim, biz sadece yatırımcılar için krizde yeni bir fırsat sunuyoruz. Yeni projelerimizi de yeni fırsatlar ile yakında satışa sunacağız" dedi.

27 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede, tüm binaların çatısı teras bahçe dinlenme alanı, ficenter, her daireye kapalı otoparkta bir araçlık yer, revir, kreş, spor alanları ve 24 saat güvenlik bulunuyor. Fiyaka Esensehir projesi kapsamında bir de alışveriş merkezi bulunuyor.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.com

[email protected]



Geri Dön